Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Επιταγή 200 € για αγορά τεχνολογικού εξοπλισμού μαθητών/τριών

Επιταγή 200 € για αγορά τεχνολογικού εξοπλισμού μαθητών/τριών

Τέθηκε σε εφαρμογή το πρόγραμμα “Ψηφιακή Μέριμνα” που εξασφαλίζει επιταγή (voucher) αξίας 200 € για κάθε μαθητή που εμπίπτει σε συγκεκριμένα εισοδηματικά και κοινωνικά κριτήρια, για την αγορά τεχνολογικού εξοπλισμού (tablet, laptop, desktop).

Κατά τη διαδικασία της αίτησης θα ζητηθεί ο Αριθμός Μητρώου των μαθητών/τριών. Για τις τάξεις Γ΄ – ΣΤ΄ ο Αριθμός Μητρώου είναι καταχωρισμένος στις βαθμολογίες τριμήνων. Για τις τάξεις Α΄& Β΄ μπορείτε να στείλετε ηλ. μήνυμα ή να τηλεφωνήσετε στο Σχολείο τις εργάσιμες ημέρες από τις 12:00 έως τις 2:00 μ.μ.

Στο πεδίο για το όνομα του σχολείου μπορείτε να γράψετε: ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΦΥΛΛΩΝ ή να συμπληρώσετε τον κωδικό του σχολείου: 9120283.

Α΄ ΚΥΚΛΟΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Αιτήσεις συμμετοχής – επιχορήγησης δικαιούχων στον πρώτο κύκλο του Προγράμματος μπορούν να υποβάλλονται από τη Δευτέρα 05 Απριλίου 2021, έως την ημερομηνία γενικής λήξης του Προγράμματος (30 Ιουλίου 2021). Επισημαίνεται ότι ο πρώτος κύκλος αφορά μόνο τους ήδη εγκεκριμένους δικαιούχους επιδόματος παιδιού ΟΠΕΚΑ για το έτος 2020, οι οποίοι αποτελούν και την πλειοψηφία των δυνητικών δικαιούχων του παρόντος προγράμματος.

Β΄ ΚΥΚΛΟΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Αιτήσεις συμμετοχής – επιχορήγησης δικαιούχων στο δεύτερο κύκλο του Προγράμματος μπορούν να υποβάλλονται από την Τετάρτη 5 Μαϊου 2021, έως την ημερομηνία γενικής λήξης του Προγράμματος (30 Ιουλίου 2021). Επισημαίνεται ότι ο δεύτερος κύκλος αφορά όλους τους δυνητικούς δικαιούχους, ακόμα και αν δεν είναι εγκεκριμένοι δικαιούχοι επιδόματος παιδιού ΟΠΕΚΑ.

 

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στις παρακάτω ιστοσελίδες.
Γενικές πληροφορίες: https://digital-access.gov.gr
Αίτηση: https://beneficiary.digital-access.gov.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *