Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Αγιασμός σχ. έτους 2020-21 (ενημέρωση: 11/9/2020, 4:00 μ.μ.)

Μετά από σχετική εγκύκλιο που έφτασε στο σχολείο το μεσημέρι της Παρασκευής 11/9/2020 τροποποιείται το πρόγραμμα της Δευτέρας 14 Σεπτεμβρίου ως εξής:

Οι μαθητές θα προσέλθουν στις 8:15 το πρωί και θα αποχωρήσουν στις 11:30. 

Δεν θα επιτραπεί η είσοδος γονέα/κηδεμόνα. Οι μαθητές της Α΄ τάξης θα παραλαμβάνονται στην είσοδο από εκπαιδευτικό.

Ο Αγιασμός για την έναρξη του σχ. έτους 2020-2021 θα πραγματοποιηθεί στις  10:45 π.μ. στο προαύλιο του Σχολείου. Κατά τον αγιασμό, η είσοδος των γονέων επίσης δεν θα είναι δυνατή, αφού σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση Δ1α/ΓΠ.οικ. 55339 (ΦΕΚ 3780/Β/8-9-2020 : “Εκδηλώσεις (π.χ. τελετές αποφοίτησης) είναι δυνατόν να πραγματοποιούνται με την παρουσία μόνο μαθητών και εκπαιδευτικών, ενδεχομένως κατά τμήματα ή με μέρος των τμημάτων, αναλόγως του διαθέσιμου χώρου, ώστε να τηρούνται οι απαραίτητες κοινωνικές αποστάσεις.” (άρθρο 3, παρ.5).

 Τα παιδιά θα πρέπει να έχουν  μαζί τους μάσκα (προτιμότερο να έχουν δεύτερη ή και τρίτη σε διαφορετικό πλαστικό σακουλάκι την κάθε μία) και ατομικό μπουκαλάκι νερό.

Θα δοθούν έντυπες οδηγίες στα παιδιά για τη συνέχεια των μαθημάτων, ενώ σύντομα θα οργανωθούν ενημερώσεις των γονέων από τους εκπαιδευτικούς των τάξεων σε ανοιχτό χώρο.

Παρακαλούμε ιδιαίτερα τους γονείς/κηδεμόνες να μην προγραμματίσουν διεκπεραίωση υπόθεσής τους στο Σχολείο την ημέρα του αγιασμού χωρίς προηγούμενο τηλεφωνικό ραντεβού.

Επίσης παρακαλούμε να μην σταθμεύετε κοντά στην είσοδο και να κρατάτε αποστάσεις κατά την είσοδο-έξοδο των μαθητών στο σχολείο.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *