Εργασίες στα παρτέρια – Πρωινή ζώνη – Πρόγραμμα μαθημάτων – ΑΔΥΜ

ΜΕΓΑΦΩΝΟΕΘΕΛΟΝΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΑ ΠΑΡΤΕΡΙΑ ΤΟΥ ΣΧ. ΚΗΠΟΥ: Σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου προγραμματίζουμε για το Σάββατο 20 Σεπτ. 2014, και ώρα 9:00 έως 11:00 το πρωί, εργασίες στα παρτέρια του σχολικού κήπου. Θα δημιουργήσουμε βραγιές για μελλοντική φύτευση από τα παιδιά, θα επιδιορθώσουμε το σύστημα ποτίσματος, κ.τ.λ. Παρακαλούμε τους γονείς να μας βοηθήσουν με…

ΜΕΓΑΦΩΝΟΕΘΕΛΟΝΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΑ ΠΑΡΤΕΡΙΑ ΤΟΥ ΣΧ. ΚΗΠΟΥ: Σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου προγραμματίζουμε για το Σάββατο 20 Σεπτ. 2014, και ώρα 9:00 έως 11:00 το πρωί,  εργασίες στα παρτέρια του σχολικού κήπου. Θα δημιουργήσουμε βραγιές για μελλοντική φύτευση από τα παιδιά, θα επιδιορθώσουμε το σύστημα ποτίσματος, κ.τ.λ. Παρακαλούμε τους γονείς να μας βοηθήσουν με εθελοντική εργασία, με προσφορά χώματος για γλάστρες ή λιπασμάτων. Θα ήταν χρήσιμο επίσης να φέρουν μαζί τους και σκαπτικά εργαλεία, τσουγκράνες, καθώς και ένα ? δύο καρότσια για τη μεταφορά μικρής ποσότητας χώματος. Σε περίπτωση βροχής οι εργασίες θα αναβληθούν.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΡΩΙΝΗΣ ΖΩΝΗΣ: Η πρωινή ζώνη του σχολείου (7:00 έως 7:55) λειτουργεί κανονικά. Υπενθυμίζουμε ότι η πρωινή ζώνη απευθύνεται μόνο στους μαθητές του ολοήμερου που έχουν ήδη εγγραφεί. Οι μαθητές που δεν είναι γραμμένοι στην πρωινή ζώνη θα πρέπει να προσέρχονται στο σχολείο μετά τις 7:55 και μέχρι τις 8:10 το αργότερο.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ: Μέχρι την τοποθέτηση Γυμναστή το πρόγραμμα του σχολείου δεν μπορεί να οριστικοποιηθεί. Παρακαλούμε να ελέγχετε καθημερινά το πρόγραμμα που έχει δοθεί από το δάσκαλο/τη δασκάλα για την επόμενη μέρα.

ΑΤΟΜΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΘΗΤΗ (ΑΔΥΜ): Παρακαλούμε για την κατά το δυνατόν ταχύτερη προσκόμιση των συμπληρωμένων ΑΔΥΜ σύμφωνα με τις οδηγίες που στάλθηκαν στο τέλος της περασμένης χρονιάς. Για έντυπα και πληροφορίες δείτε στην ιστοσελίδα του σχολείου (ανάρτηση 3 Ιουν. 2014) ή απευθυνθείτε στο Διευθυντή του Σχολείου.

 

[Σχετική έντυπη ανακοίνωση έχει δοθεί και στους μαθητές του σχολείου.]

 

Ετικέτες: